De Wensboom

Wensboom tijdens kerstmarkt Bemmel 10 december 2017


De wensboom

Na de successen van 2015 en 2016 is er tijdens de kerstmarkt dit jaar ook weer de wensboom op de Markt. Alle kinderen van de deelnemende school krijgen begin december een wenskaart waarop ze een wens kenbaar kunnen maken.

Hoe werkt het verder?

Het is de bedoeling dat de wenskaart tijdens de kerstmarkt op 10 december tussen 11.00 uur en 17.00 uur bij de grote kerstwensboom op de Markt in Bemmel wordt ingeleverd. Alle kinderen krijgen daar sowieso een verrassing voor. Na de kerstmarkt zullen door de deelnemende ondernemers de wensen worden gekozen die in vervulling zullen gaan. De winnaars zullen worden uitgenodigd voor een bijeenkomst, waarbij afhankelijk van het soort wens, deze in vervulling zal gaan. Zij worden hierover persoonlijk benaderd.

Mocht u vragen hebben dan kunt u hiervoor contact opnemen met Bianca Meijer van de kerstmarktorganisatie. Zij is te bereiken via e-mail: biancameijer@hotmail.com of
mobiel: 06-22406146

Met dank aan de sponsoren: Notaris van Schaik, Fitpunt, SNS Bank, Proces Partners, Uitvaartverzorging Lingewaard, Drukkerij Accuraat en Derksen Financieel.